вівторок, 9 жовтня 2018 р.

                                  Європа у великому та малому 
   
 Візит Представництва ЄС до Кіровоградської області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Метою візиту є пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.
       9 жовтня 2018 року в Олександрійському музейному центрі ім. А.Ф.Худякової відбулося проведення публічної презентації «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС». Дана презентація була орієнтована на представників неурядових організацій, бізнесу, молодь, освітян, активістів та просто зацікавлених жителів міста.
       Під час заходу було охарактеризовано пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також представлено довготривалі освітні, молодіжні, культурні та бізнесові програми та проекти Євросоюзу, які доступні для України щонайменше до 2020 року,  інформаційні ресурси Представництва ЄС. Презентовані програми умовно були поділені на категорії «бізнес», «освіта і наука», «культура». Гостей презентації зацікавили такі програми, як «EU4Business», «COSME», «UopenEU», «Erasmus+», «EU4YOUTH», «eTwinningPlus», «Креативна Європа», «Culture Bridges», присутні задавали питання організаторам.

     Всі відвідувачі презентації отримали безліч корисної інформації, а також інформаційні буклети, заздалегідь приготовані представництвом ЄС.              Європейський Союз налаштований поділитись своїми цінностями, а також культурними та економічними досягненнями з країнами-сусідами ЄС.

Немає коментарів:

Дописати коментар