вівторок, 1 березня 2016 р.

Про війну, Україну і героїв АТО

       Конфронтація насильства на східному регіоні країни розпочалася з середини квітня 2014 року. За час конфлікту на Донбасі, за інформацією Міністерства закордонних справ, загинуло 2 600 українських військових і понад 9 тисяч отримали поранення. Про події в зоні війни можна дізнатися не тільки з новин, а і при зустрічі з українськими військовими, що знаходяться в зоні військового конфлікту.
     1 березня у міському музейному центрі відбулася зустріч з військовими 34 - ого батальйону мотострілкової роти, які з лютотого 2015 року охороняють східні кордони України. Як справжні воїни вони були не багатослівні, але їх зовнішній вигляд говорив про силу, мужність, героїзм. Вони оглянули постійно діючу виставку "Життя обірвані війною..." присвячену нашим землякам, які загинули під час АТО. Військові подарували музейному центру для розширення і поповненя експозиції трімплекс - спостерігаючий прилад з бронетехники. Серед шанованих нами відвідувачів були жінки, які на рівні з чоловіками несуть військову службу в зоні АТО.
        Музейні фонди поповнилися фотографіями та останньою інформацією з хроніки війни. У всіх присутніх було єдине бажання, щоб ця весна принесла нашій Україні довгоочікувану перемогу.






Немає коментарів:

Дописати коментар