вівторок, 12 квітня 2016 р.

Вікторина «Знай більше про Європу»

5 квітня 2016 р. в музейному центрі, в рамках відзначення Дня Європи для учнів 10 класу ЗНЗ №2 була проведена вікторина «Знай більше про Європу». Метою проведення даного заходу було розширення знань про Європу і країн, що входять до складу ЄС, розвиток громадянської позиції, почуття відповідальності за спільне майбутнє європейського простору, виховання поваги до національних та культурних надбань європейських народів.

Учні були поділені на дві команди, було обрано журі. Діти активно брали участь у конкурсах «Розминка», «Прапори Європи», «Так чи ні», «Ключові слова», «Галопом по Європах»,«Де знаходиться об’єкт»,«Цікаві факти». Діти виявились дуже ерудовані, кмітливі. Переможцем стала та команда, яка набрала найбільшу кількість балів.
Українська держава, маючи великий природний, економічний, культурний, інтелектуальний потенціал, спроможна посісти належне місце серед народів Європи і світу.
Ми — європейці настільки, наскільки ми — українці; і лише відчувши себе справжнім українцем, можна збудувати свій український дім за європейськими стандартами.



Немає коментарів:

Дописати коментар