середу, 18 травня 2016 р.

"Вітаємо ювіляра"

17 травня 2016 року в Олександрійському міському музейному центрі ім. Худякової А. Ф. відбулась зустріч з нагоди 90-річчя від дня народження Томіліної Лідії Марківни - ветерана Другої світової війни, визволителя нашого міста, Почесного громадянина м. Олександрія. До музею завітали люди, яких звела доля з цією чудовою жінкою, хто зустрічався з нею по життю, по роботі, по своїм уподобанням, захопленням. На цій зустрічі були перегорнуті основні сторінки життя Лідії Марківни.
Томіліна Л. М. приймала поздоровлення від управління освіти молоді та спорту міської ради, керівництва дитячого садочка №16, міської організації ветеранів, спілки офіцерів захисників Вітчизни, жіночого клубу «Чарівність», заступника директора медичного училища. Від хору ветеранів звучали поздоровлення на честь ювілейного дня народження Томіліної Л. М.
Лідії Марківні властива найкраща людська риса – життєвий неспокій, та активна життєва позиція, коли в серці горить вогонь Прометея, який не тільки зігріває інші серця, а й запалює їх бажанням безкорисливого служіння людям.
        Неординарна людина, ентузіаст, своєрідний життєвий шлях якої наповнений любов’ю до дітей, до своєї справи, до життя. Доброзичлива, чарівна, оптимістична, розумна жінка…жінка без віку, як часто її називають, із доброю, щирою, веселою, завзятою душею.
За участь у бойових діях, відвагу і хоробрість Лідія Марківна нагороджена орденами «Вітчизняної війни», та «За мужність», медаллю «За бойові заслуги», «За перемогу над Німеччиною» та багатьма іншими медалями та державними знаками. Рішенням міської ради Лідії Томіліній  присвоєно звання «Почесний громадянин міста Олександрії», ця нагорода була вручена на святкування Дня міста Олександрії 27 травня 2012 року.
Ми дуже пишаємося Лідією Марківною, нехай не тільки в День її ювілею, але й завжди звучать найприємніші та найщиріші слова на її адресу, щоб вона знала, як її шанують і люблять люди. Нехай доля дарує тільки щасливі миті життя та втілює все задумане. Доброго їй здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням.






Немає коментарів:

Дописати коментар