середу, 8 травня 2019 р.

Пам’ятаємо, дякуємо, вшановуємо

            Олександрійський міський музейний центр ім. А.Ф. Худякової активно працює над практичним впровадженням  освітньої програми «Музей для дошкільнят».

              В рамках цієї програми продовженням ряду заходів до пам’ятних днів 8 та 9 травня в Україні стало проведення в музеї тематичного заняття для вихованців ДНЗ № 2.

              Тема заняття торкнулася подій Другої Світової війни, вихованцям ДНЗ у доступній та зрозумілій формі було подано розповідь про поняття війни та миру, а також про жахливі наслідки, які залишає будь-яка війна. Музейні експозиції допомогли допитливим малюкам краще уявити події, що відбувалися на нашій Батьківщині понад 74 років тому.
              Також маленькі гості музейного центру ознайомилися із значенням головного символу Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги – квіткою маку, що символізує загиблих у збройних конфліктах.
              На мультимедійному обладнанні вихованці ДНЗ переглянули патріотичні музичні кліпи, в яких лунали заклики берегти мир на Батьківщині.

              Заняття завершувала практична частина – діти розфарбовували головні символи війни та миру – квітку маку, голуба, танк та фігуру солдата.

Немає коментарів:

Дописати коментар